Clientii Libra Internet Bank pot semna electronic din internet banking documentele cerute de banca

Posted on 10 ianuarie 2020Comentariile sunt închise pentru Clientii Libra Internet Bank pot semna electronic din internet banking documentele cerute de banca

De acum inainte, clientii persoane juridice ai LIBRA INTERNET BANK pot semna online documentele solicitate de catre banca, prin semnatura electronica pusa la dispozitie gratuit in internet banking.

“Intr-o perioada a digitalizarii accelerate si a rapiditatii, simplificarea modului de lucru cu clientii ramane una dintre preocuparile noastre fundamentale. Odata cu aceasta facilitate, aducem o noua imbunatatire experientei bancare a clientilor nostri. Clientii nu mai trebuie sa se mai deplaseze la banca pentru semnarea documentelor si castiga, astfel, foarte mult timp pe care il pot dedica altor scopuri”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al LIBRA INTERNET BANK.

Primul client al bancii care a folosit acest serviciu a fost un medic din judetul Sibiu, care a utilizat sectiunea dedicata din internet banking pentru semnarea unui contract de credit destinat finantarii activitatii curente a cabinetului sau medical. Serviciul va fi pus la dispozitia clientilor, in mod gradual.

LIBRA INTERNET BANK, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 54 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si inovatiei in banking.