Servicii complete de call center oferite de BestCall Sales & Marketing

Posted on 7 februarie 2020Comentariile sunt închise pentru Servicii complete de call center oferite de BestCall Sales & Marketing

Piața românească de servicii business se remarcă printr-un grad tot mai ridicat al exigențelor: companiile înțeleg cât de importantă este calitatea serviciilor contractate, astfel încât își selectează cu tot mai mare atenție furnizorii. Acest lucru se consemnează și în sectorul de servicii call center, unde prestatorii de servicii care evoluează cu adevărat sunt cei capabili să ofere servicii premium la costuri accesibile. Practic, se poate spune că au crescut standardele de calitate în acest domeniu, indiferent că ne referim la servicii clasice de call center de tip primire apeluri sau la servicii ce țin de zona de solutii marketing.

O firmă ce oferă soluții complete de call center și contact center pe piața românească este BestCall Sales & Marketing, cu sediul chiar în București. Fondată de Viorel Gita, firma se remarcă prin calitatea ridicată a serviciilor și mai ales prin flexibilitate – în funcție de nevoile clientului, se pot stabili serviciile mai avantajoase pentru respectivul business. Cei de la Best Call activează inclusiv pe zona de telemarketing, telesales, customer satisfaction and surveys – servicii tot mai solicitate de către clienți, pe segmentul apeluri OutBound, după cum evidențiază directorul companiei, Loredana Stănescu.

„Prin serviciul de telesales avem ca obiectiv cresterea vânzărilor. Echipa noastră vă stă la dispoziție dacă doriți să inițiați o campanie de vânzări prin telefon. Obtineți rezultate maxime cu investiții minime. Prin telemarketing vă putem asigura creșterea vânzărilor și un portofoliu mare de clienți”, se precizează chiar pe bestcall.ro, website-ul firmei, unde se pot găsi detalii complete de contact, pentru stabilirea unei întâlniri.

BestCall Sales & Marketing oferă toată gama de servicii call center și contact center, de la preluare apeluri cu informații corecte, promovare de produse și servicii, efectuare operațiuni baze de date pentru clienți, înregistrarea unor opinii ale clienților cu privire la servicii și produse, până la partea efectivă de telemarketing și telesales. Pot fi astfel utilizate lead-uri colectate în diverse moduri de către companie, se pot activa unii clienți anteriori, se pot stimula upgrade-uri de contracte pentru clienții actuali.

O companie puternică se măsoară prin satisfacția oferită clienților săi, consideră cei de la BestCall Sales & Marketing, iar de la această premiză se pornește întreaga activitate. La rândul său, compania caută să ofere satisfacție pe segmentul B2B, serviciile de call center având în prezent un rol tot mai important în buna desfășurare a operațiunilor generale ale multor firme din diverse domenii de activitate. Clientul final își dorește să fie ascultat, să poată comunica foarte ușor cu firma căreia îi plătește bani pentru servicii sau produse, deci externalizarea serviciilor de call center către o companie profesionistă este un mare avantaj competitiv în business-ul modern.

.