Acord de Utilizare


1. ACCEPTAREA ACORDULUI

Acest acord se refera la toate serviciile si continutul site-ului oraexacta.ro. Serviciile si continutul site-ului va sunt oferite conditionat de acceptarea Dvs. fara nici o modificare a conditiilor acestui Acord de utilizare. Nu folositi site-ul oraexacta.ro si serviciile oferite prin intermediul lui daca nu acceptati acest Acord de utilizare. Prin utilizarea Web-Site-ului indicati ca acceptati sa respectati prezentul Acord de utilizare. Compania poate actualiza sau modifica prezentul Acord de utilizare fara nici o notificare prealabila. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a cunoaste cele mai noi versiuni ale Acordului de utilizare.

2. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Acest Web Site poate fi folosit numai in scopuri legale. Sunteti de acord ca toate Datele Utilizatorilor cad in responsabilitatea personala a celui care le-a furnizat. Aceasta inseamna ca Dvs., si nu compania noastra, sunteti direct raspunzator pentru orice informatie furnizati, publicati sau trimiteti prin intermediul site-ului. Compania nu verifica Datele Utilizatorilor transmise si, prin urmare, nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor Date ale Utilizatorilor. Intelegeti ca prin utilizarea serviciului puteti dobandi Date ale Utilizatorilor care pot fi neadevarate, incorecte, incomplete sau care nu sunt actuale. Sunteti de acord sa NU utilizati site-ul pentru : - A transmite orice informatie biografica incompleta, falsa, incorecta sau care nu e de actualitate sau orice informatie care nu reprezinta CV-ul Dvs; - A transmite orice informatie incompleta, falsa, incorecta sau care nu e de actualitate referitoare la Firma pe care o reprezentati sau referitoare la ofertele de munca ale acesteia; - A transmite prin orice metoda orice informatie care este ilegala, defaimatoare, vulgara, care violeaza integritatea cuiva, care instiga la ura rasiala sau etnica sau poate fi in orice mod ofensatoare; - A colecta si stoca date despre alti Utilizatori; - A sterge sau modifica orice informatii transmise de alte persoane sau entitati; - A dezvalui parola personala unei terte parti sau a folosi parola personala in scopuri neautorizate.- A copia sau multiplica in orice maniera Continutul disponibil pe acest web site.

3. DECLINAREA RASPUNDERII

ACEST WEB SITE, INCLUZAND CONTINUTUL SAU ORICE ALT SERVICIU AL SITE-ULUI, ORICE PRODUS SAU SERVICIU CUMPARATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI WEB SITE SUNT FURNIZATE "ASA CUM SUNT", FARA NICI O GARANTIE DE NICI O NATURA, IN MOD EXPRES SAU IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV, DAR FARA LIMITARE LA, GARANTII COMERCIALE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. SUNTETI DE ACORD SA NU FACETI COMPANIA RESPONSABILA PENTRU ACTIUNILE SAU OMISIUNILE UNEI TERTE PARTI IN LEGATURA CU WEB SITE-UL, SERVICIUL SI/SAU CONTINUTUL. DEASEMENEA, INTELEGETI CA ACCESUL DVS. LA ACEST WEB SITE SI/SAU SERVICIILE SALE NU VA FI 100% LIPSIT DE INTRERUPERI. SUNTETI DE ACORD SA VA ASUMATI RESPONSABILITATEA TOTALA SI RISCURILE FOLOSIRII ACESTUI SITE SI/SAU SERVICIILOR SALE. COMPANIA ESTE DOAR UN INTERMEDIAR. DVS., IN MOD EXPRES, INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CU URMATOARELE : COMPANIA NU VA FI FACUTA RASPUNZATOARE DE NICI O PAGUBA SAU PREJUDICIU DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE SAU CONSECUTIVE, REZULTATE DIN: - FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A WEB SITE-ULUI SI/SAU SERVICIILOR SALE - ACCESUL NEAUTORIZAT SAU ALTERAREA TRANSMISIILOR DE DATE - ACTIUNILE ORICAREI TERTE PARTI IN CADRUL SERVICIULUI - ORICARUI ALT ASPECT LEGAT DE SERVICIU

4. PRECIZARI FINALE

Desi Compania face mari eforturi pentru a pastra integritatea si acuratetea Web-Site-ului, totusi nu le poate garanta si de aceea intelegeti ca acesta poate contine inadvertente sau erori. Intelegeti ca pot fi facute adaugiri, stergeri si modificari neutorizate, independente de vointa Companiei, de catre o terta parte asupra acestui Web-Site. Daca anumite prevederi din acest Acord de utilizare sunt considerate invalide de catre forurile legale competente, invaliditatea acestora nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din prezentul Acord de utilizare. Prezentul Acord de utilizare reprezinta unica conventie dintre dumneavoastra si Companie si reglementeaza folosirea de catre Dvs. a acestui Web-Site, impunandu-se in fata oricarui acord precedent.