Ziaja România: noua gamă de produse Coconut&Orange vibes, cu extract de floare de portocal și ulei organic de cocos

Posted on 25 august 2024Comentariile sunt închise pentru Ziaja România: noua gamă de produse Coconut&Orange vibes, cu extract de floare de portocal și ulei organic de cocos

Cosmeticele și dermatocosmeticele cu ingrediente cât mai naturale încep să atragă tot mai multe persoane din România, indiferent de vârstă, sex, tipul de piele/ten sau de preferințele lor atunci când vine vorba de arome și texturi florale sau fructate.

Plecând de la acest deziderat, Ziaja România a lansat în weekendurile cuprinse din perioada 15 august – 25 august noua gamă de produse Coconut&Orange vibes în diferite stațiuni de pe litoralul românesc, din Olimp până în Mamaia.

Noua selecție de produse pentru față, corp și păr bifează toate nevoile și exigențele tuturor persoanelor care iubesc produsele cosmetice cu ingrediente cât mai aproape de natură.

Noua gamă de produse te va purta pe ritmuri exotice de salsa din Copacabana până în insulele exotice din Oceanul Pacific. Motivul? Aceste produse conțin ingrediente naturale care încep de la 90% conținut pur direct din natură și ajung până la 98% conținut pur direct din natură. Noua gamă conține 8 produse destinate rutinei zilnice de îngrijire a pielii și tenului și toate conțin extract de floare de portocal și ulei organic de cocos.

Datorită acestui aspect, substanțele active din cocos și portocală vor oferi o experienta senzorială exotică genuină.

Cum ajută aceste ingrediente pielea și tenul?

După cum am precizat anterior, cele 8 produse din noua gamă au următoarele ingrediente principale:

• Ulei organic de cocos – ulei natural, colectat ecologic, bogat în uleiuri esențiale și acizi grași nesaturați. Acest ulei hrănește pielea, calmează iritațiile, regenerează și redă elasticitatea naturală a epidermei. Protejează împotriva radicalilor liberi și previne pierderea excesivă de apă de la nivelul tegumentului. Uleiul de cocos se topește la temperatura corpului, lăsand în urmă un strat protector, fără a încărca pielea.

• Hidrolat de floare de portocale (Citrus Aurantium Dulcis alias Orange Flower Water) – apa din flori proaspete de portocale, obținută prin distilare cu abur. Hidrolatul de portocale are efect de curățare și, tonifiere și oferă pielii prospețime. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

În concluzie, noua gamă Ziaja România provoacă toate persoanele atrase de cosmetice cu ingrediente naturale să încerce aceste produse și să se lase purtate de arome în călătorii senzoriale. GO with the Vibe și alege ZIAJA COCONUT & ORANGE VIBES. Detalii despre noile produse găsiți pe pagina oficială a brandului.