Lucrari de constructii si amenajari, doar alaturi de experti

Posted on 10 mai 2021Comentariile sunt închise pentru Lucrari de constructii si amenajari, doar alaturi de experti

Ai in plan o lucrare de constructii sau de reabilitare a unei proprietati, a unui drum, a unor retele de apa / canal etc.? Cu cat lucrarea este de mai mare anvergura, cu atat este mai relevant sa lucrezi alaturi de o companie cu experienta semnificativa in domeniu si care nu face rabat la calitate. Poate esti persoana fizica sau poate esti reprezentantul unei companii private ori a unei autoritati publice.

Indiferent de situatie si indiferent cat de amplu este proiectul, nu face exceptie si alege doar experti in domeniul constructiilor, companii cu o carte de vizita impecabila, cu un portofoliu complex de proiecte indeplinite cu succes. Poti solicita chiar sa vezi scrisori de recomandare de la alti clienti multumiti. Astfel, nu vei avea emotii si vei avea siguranta cu privire la respectarea calitatii si a termenelor de executie.

Asfaltari drumuri, reabilitare drumuri, asfaltare parcare, montare pavaj, modernizare retele de apa, constructii civile si industriale, constructii in sectorul rezidential – orice fel de proiect ai avea, mai mic sau mai mare, este important sa ai un partener de incredere alaturi. O astfel de companie cu o imagine foarte buna pe piata constructiilor este Gama Admin Construct, cu sediul in Bucuresti, dar lucrari efectuate la nivel national, pentru companii private si publice din diverse domenii, inclusiv furnizori de utilitati, retaileri etc.

Inchirieri utilaje constructii – iata o alta zona activa pentru Gama Admin Construct. Compania nu numai ca detine un parc de utilaje de constructii capabil sa satisfaca rapid nevoile proiectelor derulate in mod direct pentru clienti, ci are capacitatea de a inchiria astfel de utilaje catre alti utilizatori – companii de constructii sau utilizatori individuali, care fac lucrari in regie proprie.

Conform website-ului oficial, Gama Admin Construct, cu ajutorul personalui angajat, are capacitatea tehnica, organizatorica si materiala de a executa o gama diversa de lucrari de constructii si amenajari de diverse tipuri. Iata principalele exemple:

  • Modernizari si extinderi retele de apa si canal, retele pluviale;
  • Bransamente de canal si alimentare cu apa;
  • Reabilitare drumuri – turnat betoane, turnat covor asfaltic, borduri;
  • Reabilitare si modernizare strazi si trotuare – terasamente, covor bituminos, montat pavele, pardoseli elicopterizate, betoane amprentate si decorative;
  • Constructii de locuinte;
  • Finisaje interioate si exterioare;
  • Instalatii electrice interioare;
  • Instalatii sanitare interioare;
  • Reabilitari termice de locuinte;

Asadar, lucrari de constructii si amenajari se pot face in cele mai bune conditii doar alaturi de experti, la preturile pietei, in conditii foarte avantajoase. Se va stii de la bun inceput costul exact al lucrarii, in urma unei analize riguroase si a unui plan de lucru care va mentiona concret si durata de executie. Dincolo de aspectul initial, este important ca lucrarile sa fie durabile, sa ramana intr-o stare foarte buna pe termen lung, dupa finalizarea executiei.

Se vor folosi materiale conform solicitarilor clientului, insa doar materiale conforme, de buna calitate, care pot oferi o lucrare satisfacatoare. De altfel, o firma de constructii de incredere, cu experienta, poate acorda consultanta totala in domeniu, pentru cele mai bune alegeri ale clientului, indiferent de experienta sa si de cunostintele sale in domeniu.