Spring rasare din Farmacia la Pret Mic cu mii de produse, sute de premii si zeci de oferte

Posted on 5 iulie 2021Comentariile sunt închise pentru Spring rasare din Farmacia la Pret Mic cu mii de produse, sute de premii si zeci de oferte

Farmacialapretmic.ro pe care o stiti de aproape 5 ani a ales sa faca un nou pas in universul e-commerce iar de la 1 iulie 2021 se numeste SPRING FARMA. Altfel spus, springfarma.com este noua destinatie cu preturi mici la mii de produse.

“Springfarma.com iti aduce primavara acasa, comenzile infloresc in livrari rapide si sigure, iar zumzetul preturilor mici te inconjoara permanent. Am ales numele spring pentru ca acest cuvant defineste cel mai bine dinamismul si spiritul fresh cu care sarim in ajutor orice de cate ori ai nevoie.

La springfarma.com vei gasi o farmacie de incredere, o echipa de specialisti si profesionisti care sunt mereu alaturi de tine. Si, cel mai important lucru este ca springfarma va ramane Farmacia la Pret Mic. Iar lucrurile bune nu se opresc aici! Am pregatit surprize, reduceri, pachete special si oferte la sute de branduri iubite de toata lumea”, a declarat Ioana Badea, manager general al springfarma.com.

Ce inseamna springfarma.com?

Transport gratuit la doua cutii de Benesio Beauty;

Transport gratuit la doua cutii de Benesio Tonico Forte;

Discount 70% la al doilea produs de la Rilastil Xerolact pentru ca e mai important ca oricand sa avem grija de noi si de corpul nostru;

Discount 50% la al doilea produs LaCabine;

Transport Gratuit la probiotice de 70 de ron de la Secom;

Toate surprizele si cadourile pregatite le gasesti aici.

Farmacia la pret mic s-a nascut in 2016 și a schimbat paradigme în zona de e-commerce. Site-ul are o creștere organică constantă datorită unei game variate de produse precum: vitamine, suplimente, dermatocosmetice și produse pentru copii, atent selecționate de la cele mai cunoscute companii de profil.

In plus din 2020 livram DOAR in Bucuresti si judetul Ilfov medicamente fără prescriptie medicală/fără rețeță (OTC-uri)cu temperatura controlata.

Iar de la 1 iulie 2021 povestea continua sub numele de SPRINGFARMA.COM