Călătorie în Oradea? Poți alege Glory Hotel, pentru o experiență cu totul deosebită

Posted on 22 iunie 2022Comentariile sunt închise pentru Călătorie în Oradea? Poți alege Glory Hotel, pentru o experiență cu totul deosebită

Oradea este un important centru de afaceri în zona Transilvaniei, însă în același timp este un oraș care merită vizitat, cu o atmosferă frumoasă și multe obiective turistice inclusiv în împrejurimi. Dacă planifici o călătorie în Oradea, pentru cazare este indicat să alegi un hotel localizat central, dar care beneficiază totuși de o zonă liniștită.

De asemenea, atenție la nivelul de confort, asigurat prin dotările hotelului, dar și prin partea de servicii. Un bun indicator când cauți să faci rezervare cazare Oradea este desigur rezultatul recenziilor postate de alți turiști, în surse de încredere precum Google sau booking.com. Le poți consulta chiar dacă rezervarea o vei face totuși direct la hotel, eventual prin telefon sau pe website-ul hotelului, pentru a beneficia de cele mai avantajoase tarife de cazare Oradea.

Te putem scuti de efortul de cercetare, căci avem o recomandare care validează cele mai exigente cerințe: Glory Hotel din Oradea. Este un hotel nou, recent lansat pe piața ospitalității. Glory Hotel este un hotel de 4 stele, care insistă pe design, dar și pe partea de servicii, dorind să ofere oaspeților cazare la cele mai înalte standarde. Pentru un hotel de 4 stele, prețul de cazare este chiar foarte prietenos. Toate camerele prezintă dotări de ultimă generație, cu accent pe nivelul optim de confort pentru orice tip de oaspeți – de la cei ce călătoresc în interes de afaceri, la cupluri în vacanțe romantice sau familii cu copii.

Un element cu totul inedit este dotarea unor camere cu saune umede și uscate – Glory Hotel din Oradea este primul hotel din România cu un astfel de concept. Astfel sunt garantate privilegii și experiențe exclusiviste în materie de confort pentru oaspeți, pe care niciun alt hotel din oraș și din țară nu le poate oferi. În timpul sejurului la Glory Hotel Oradea, sauna în cameră înseamnă acces rapid, intimitate maximă, servicii premium la îndemână pentru relaxare și o stare superioară de sănătate și energie.

„O senzație de wellness și relaxare completă fără a ieși măcar din cameră! Camerele sunt dotate cu saune umede și uscate. O saună în cameră oferă confort suplimentar în timpul sejurului, city break sau al călătoriei romantice. Sanctuarul dumneavoastră privat situat aproape de centrul orașului vă așteaptă!”, subliniază reprezentanții Glory Hotel Oradea.

Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți. Există sistem de supraveghere video non stop inclusiv pentru spațiul de parcare. Cei de la Glory Hotel s-au gândit la fiecare detaliu important pentru clienți. Camerele au paturi foarte mari și sunt dotate la standarde internaționale, în linie cu hoteluri de top din Europa și nu numai.

Glory Hotel Oradea este localizat pe Strada Meziadului nr. 56, aproape de centru, de mall, de zone de shopping și de restaurante, precum și de toate celelalte zonele de interes din oraș. Rezervările se pot realiza online pe website-ul oficial www.gloryhotel.ro sau la numărul de telefon 0748 780 488, unde se pot afla orice informații relevante pentru oaspeți.

„Glory Hotel oferă servicii de cazare la standard de 4 stele, cu un concept deosebit. Detalii elegante si decoratiuni pline de farmec, toate elementele fiind de cea mai inalta calitate concepute exclusiv pentru comfortul si fericirea oaspetilor nostri”, se mai menționează pe gloryhotel.ro.