Cum sa te bucuri la maximum de Bucuresti atunci cand esti turist

Posted on 10 ianuarie 2020Comentariile sunt închise pentru Cum sa te bucuri la maximum de Bucuresti atunci cand esti turist

Fiind capitala europeana cu o istorie destul de lunga, orasul Bucuresti are multe de oferit pentru turistii care vin in vizita intr-un city break. Nu conteaza daca ne referim la turistii romani sau la turistii straini. Centrul Vechi are o buna reputatie in mediul online, atragand turisti din multe tari chiar si foarte indepartate. Multe alte obiective turistice pot fi trecute in program. In plus, in Bucuresti exista o oferta destul de densa si pentru cei care vor un altfel de turism, adica nu doar sa bifeze obiective pe o lista.

Bucurestiul „are viata”, este un oras viu, dinamic, alert, in care mereu se intampla cate ceva. Exista festivaluri, concerte, spectacole fel de fel. O multime de activitati culturale sunt organizate mereu in Bucuresti. Asadar, o vacanta in acest oras poate fi si una de nisa, in functie de preferintele fiecaruia, in functie de hobby-uri. Un mare impediment pentru timp liber petrecut in mod foarte placuta in Bucuresti ca turist este… traficul. Aglomeratia poate consuma mult timp pretios si poate determina nervozitate.

Pentru a face tot ce ti-ai propus in Bucuresti, pentru a profita la maximum de potentialul turistic al orasului, varianta ideala este alegerea mijloacelor de transport care permit mobilitate ridicata. Pe langa metrou, care de obicei este o alegere foarte buna, nu exista alte variante de suprafata (am putea mentiona unele linii de tramvai, dar cele care chiar asigura viteza sunt putine si adesea exista incidente de trafic). Ce varianta ramane? Inchirierea unei trotinete electrice.

Sisteme de bike rent precum www.bikerent.ro propun inclusiv inchiriere de biciclete, ceea ce reprezinta o varianta buna pentru mobilitate. Insa o trotineta electrica este pur si simplu varianta superioara. Inchiriezi o astfel de trotineta electrica si o poti depozita simplu in camera de hotel, poate chiar sub pat sau intr-un colt al camerei. Oriunde ai merge, te deplasezi usor, nu ramai blocat in trafic, nu obosesti, te bucuri la maximum de calatorie.

Ai autonomie ridicata cu o trotineta electrica de inchiriat de calitate superioara. Vei primi trotineta incarcata, gata de drum. Distantele mai scurte sau mai lungi vor fi usor de strabatut, te poti misca flexibil, exact pe drumul tau. Poti chiar sa improvizezi, sa descoperi orasul dincolo de hartile turistice. Daca folosesti si un sistem GPS, ajungi simplu dintr-un loc in altul cu ajutorul trotinetei tale electrice.

Cand inchiriezi o trotineta electrica (sau o bicicleta electrica, o alta varianta demna de luat in calcul), poti alege acest mijloc de transport pentru cateva ore sau pentru cateva zile. Platesti flexibil, sistemul este convenabil, gandit pentru turisti – fie ca acestia calatoresc in scop de relaxare sau in scop de afaceri, cu diverse treburi prin oras.